My name Tuulikki  means wind. This is truly my strong element together with water. Nordic cold wind and sea are surrounding me on the island where I live in Finland. In the Finnish saga of Kalevala Tuulikki is the daughter of the king of the woods. Inspired by vikings, animals, shamans, American Indians, mythologies and mystic spirits of the wood I like to paint, reflect and chill out!

I have always felt a connection to animals and can feel them communicating. Nature and silence give me vision and intuition and I have a talent of prediction. I work with Tarot card symbols for the future.

Kalevalan metsän kuninkaan tyttären nimi Tuulikki on minulle juuri sopiva! Tuuli, meri ja metsä ovat ympärilläni täällä kotisaarellani. Eläimet ovat myös vahvasti läsnä ja tunnen niiden kanssa yhteyttä. Luonto ja hiljaisuus tuovat näkyjä ja vahvistavat intuition. Minulla on ennustamisen taitoa ja Tarot korttini kertovat tulevasta. 

Viikingit, intiaanit, mytologiat, metsän henget ja eläimet, mahtava taivaan valo ja hurja meri inspiroivat maalaamaan ja miettimään.